Україна – Латвія. Анонс матчу

30-те серпня, 20:00, м. Рига, Латвія. Трансляція: Суспільне Спорт

Сьогодні підопічні Дмитра Христича продовжать свій шлях у групі Е, а їхніми суперниками стануть господарі міні-турніру – збірна Латвії.

Вчора команда Харійса Вітоліньша у досить непростому матчі зуміла подужати збірну Словенії (4:2), додавши до своєї скарбнички три очки за підсумками першого ігрового дня.

Загалом, варто відзначити, що латвійці зібрали досить непоганий склад з представниками як НХЛ, так і провідних європейських чемпіонатів. Тож, на льоду «Арени Рига» вони вдвічі більше намагатимуться продемонструвати позитивний результат.

Щодо нашої команди, то у першій зустрічі вона поступилася збірній Франції (2:7), моментами демонструючи досить непоганий хокей. Втім, проблеми з реалізацією своїх нагод та не найкраща гра у захисті призвели до такого результату.

Після матчу Дмитро Христич відзначав ті моменти, про які казав нам в інтерв’ю перед початком турніру. Передусім, мова про досвід французів, які виступають в елітному дивізіоні. Натомість, українці мали змогу протистояти менш сильним командам. Тим не менш, тренер відзначив, що з Латвією наша команда спробує продемонструвати більш змістовний хокей.

Безперечно, кожен матч для збірної України на такому рівні – це певний подразник. Тим більше, протистояння з господарями міні-турніру, які залучили до свого складу хокеїстів з найкращої ліги світу.

Тож, очікуємо на вечірню зустріч й віримо у нашу команду! Також додамо, що о 16:00 свій поєдинок проведуть збірні Франції та Словенії.