Франція – Україна. Анонс матчу

29-те серпня, 16:00, м. Рига, Латвія. Трансляція: Суспільне Спорт

Вже сьогодні підопічні Дмитра Христича розпочнуть боротьбу у рамках групи Е. Першим суперником нашої команди стане збірна Франції, яка посідає 14-ту позицію у cвітовому рейтингу.  

Впродовж своєї підготовки команда Йоріка Трейля двічі зустрічалася зі збірною Норвегії, зазнавши двох доволі різних поразок у товариських матчах (2:3 в овертаймі та 0:7).

Для нинішнього наставника французів протистояння зі збірною України стане дебютним офіційним матчем на чолі своєї збірної. Передусім, серед складу суперників варто відзначити форварда «Сент Луїс Брюс» Александра Тексьє, а також наддосвідченого П’єра-Едуарда Белльмара, який попередній сезон провів у складі «Сіетл Кракен».

Щодо українців, то наша команда готувалася в Угорщині, почергово обігравши «Дунайварош», а вслід за ним і національну збірну цієї країни. Після вдалого пройденого попереднього етапу та групового раунду дивізіону 1В – на нашу команду очікує непросте завдання у вигляді продовження позитивної серії вже у ризьких матчах.

Безумовно, важливим на цьому міні-турнірі є вдалий старт. Тож, обидва суперники дуже відповідально підходитимуть до цього поєдинку. Інша пара у групі Е розпочне свій матч о 20:00. В ньому латвійці зіграють зі Словенією.